Kanta-asiakkuus kannattaa

Liity Laitilan Ykkösapteekin kanta-asiakkaaksi apteekissa. Saat hyvät edut, entistä joustavampaa palvelua ja erinomaisia tarjouksia.

Kanta-asiakasedut

Liittymisetu

Heti kanta-asiakkaaksi liittymisen yhteydessä asiakas saa 20 % etukupongin, jonka voi käyttää yhden normaalihintaisen ihonhoito- tai vitamiinituotteen (ei lääkkeen) ostoon. Etua ei voi yhdistää muihin alennuksiin.

Keskittämisalennus

Kanta-asiakas saa portaittain kasvavan keskittämisalennuksen ostoistaan. Keskittämisalennuksen saa kassalla esittämällä Kela-kortin asioinnin aluksi. Kun taulukossa mainittu ostokertymäsumma täyttyy, saa kanta-asiakas ostokertymän oikeuttaman alennuksen seuraavalla käyntikerralla. Keskittämisalennuksen perusteena ovat ostot kuluvan kalenterivuoden aikana (kanta-asiakkaaksi liittymisestä lukien) ja ostokertymään voidaan laskea yhteen kaikki samassa taloudessa asuvat kanta-asiakkaat. Ostoihin lasketaan kaikki kassakuitilla näkyvät kulut eli asiakkaan maksamat reseptilääkkeiden omavastuuosuudet, ei-korvattavat osuudet, itsehoito-ostot ja mahdolliset palvelumaksut.

Alennusta annetaan normaalihintaisista itsehoitotuotteista, jotka eivät ole lääkkeitä. Keskittämisalennusta ei anneta tarjoustuotteista tai muista alennetuista hinnoista, äidinmaidonkorvikkeista, nikotiinikorvaushoitovalmisteista, lahjakorteista tai reseptilääkkeistä.

Talouden ostot kuluvan kalenterivuoden aikana (€) Alennus
0-200 1 %
201-500 2 %
501-1000 3 %
1001-2000 4 %
2001- 5 %

Kanta-asiakastarjoukset

Kanta-asiakkaat saavat vaihtuvia, monipuolisia tarjouksia itsehoitotuotteista. Tietoa tarjouksista saa apteekista, apteekin verkkosivuilta sekä kohdennetuista markkinointiviesteistä joko sähköpostilla tai kännykkään, mikäli olet antanut luvan niiden lähettämiseen.

Teema- ja mittauspäivät

Apteekissa järjestetään säännöllisesti erilaisia teema- ja mittauspäiviä sekä tuote-esittelyjä. Kanta-asiakkaat saavat tiedon ajankohtaisista tapahtumista aina ensimmäisten joukossa.

Maksuton reseptien uusinta ja reseptien säilytyspalvelu

Asiakkaan toivomuksesta pyrimme uusimaan sellaisia asiakkaan sähköisiä reseptejä, joita viranomaismääräysten mukaan voi apteekin kautta uusia. Apteekin palvelu on maksuton kanta-asiakkaille, muille hinta on 2 euroa. Lääkäri voi kuitenkin ottaa palkkion reseptin uusimisesta. Paperiset reseptit voi myös jättää apteekkiin säilytykseen veloituksetta.

Yksilöllinen palvelu

Asiakasrekisteriimme tallennetut henkilö- ja erityistiedot mahdollistavat kanta-asiakkaallemme yksilöllisemmän lääkeneuvonnan. Ostaessasi reseptilääkkeitä pyrimme varmistamaan, että lääkkeet sopivat käytettäväksi yhdessä aikaisemmin Laitilan Ykkösapteekista ostettujen lääkkeiden kanssa. Tämän palvelun täysi hyödyntäminen edellyttää, että kaikki reseptilääkeostot on keskitetty samaan apteekkiin. Mikäli lääkkeillä epäillään olevan haitallisia vakavia yhteisvaikutuksia, varmistamme tarvittaessa luvallasi hoitavalta lääkäriltä lääkkeiden yhteiskäytön. Tallennamme asiakasrekisteriin ilmoittamasi lääkeaineallergiat ja yliherkkyydet sekä muut mahdolliset erityistoivomukset ja pyrimme huomioimaan ne reseptipalvelussa. Kanta-asiakkaanamme ostotietosi säilyvät asiakasrekisterissämme kuluvan ja edellisen vuoden ajan, mikäli olet antanut luvan ostotietojen tallentumiseen 24 kuukauden ajaksi. Tältä ajalta voit halutessasi saada maksuttoman yhteenvedon reseptilääkeostoistasi (ostolistaus).

OMA palvelu – lääkkeiden annosjakelupalvelu

Annosjakelusta hyötyvät etenkin sellaiset apteekin asiakkaat, joilla on käytössään useita lääkkeitä, monimutkainen annostus tai vaikeuksia muistaa lääkkeenotto. Annosjakelun asiakkaana lääkkeet saa pakattuina kerrallaan 2 viikon käyttöjaksolle. Kukin annospussi sisältää kaikki samalla kerralla otettavat lääkkeet. Jokaiseen annospussiin on selkeästi merkitty asiakkaan nimi, syntymäaika, pussin lääkesisältö sekä ottamisajankohta.

Palvelua aloitettaessa kokonaislääkitys käydään läpi hoitavan lääkärin kanssa ja mahdolliset päällekkäisyydet tarkistetaan. Samalla varmistetaan, että lääkkeilläsi ei ole haitallisia yhteisvaikutuksia. Lisäksi voit kysyä apteekilta laajempaa kokonaislääkityksen arviointia, jossa tarkastetaan muun muassa lääkityksen vaikuttavuus, haittavaikutusriskit sekä voimassa olevat hoitosuositukset. Kokonaislääkityksen arviointi tehdään yhteistyössä hoitavan lääkärin kanssa ja lääkäri vastaa myös aina lääkitysmuutoksista.

Annosjakeluun soveltuu suurin osa Suomessa myytävistä tabletti- ja kapselimuotoisista lääkkeistä. Muussa muodossa olevat lääkkeet (esim. annosjauheet, voiteet tai tipat) sekä kuuriluontoiset antibiootit tai hormonivalmisteet, voi hankkia tavalliseen tapaan apteekista. Lisätietoja palvelun käynnistämisestä saat Laitilan Ykkösapteekista.

Kosmetiikkapassi-keräilykortti

Keskitä kosmetiikkaostoksesi apteekkiimme ja kerää leimoja. Jokaisesta vähintään 10 e maksavasta kosmetiikkatuotteesta saa Kosmetiikkapassiin leiman. Kerättyäsi 5 leimaa, saat seuraavan kosmetiikkaostoksen yhteydessä yhdestä normaalihintaisesta kosmetiikkatuotteesta 30 % alennuksen. Leimoja ei saa outlet- eikä tarjoustuotteista. Kosmetiikkapassi on voimassa vuoden ajan ensimmäisen leiman päiväyksestä. 30 % etu koskee yhtä tuotetta eikä siihen voi yhdistää muita alennuksia.