Apteekkimme palveluita

Henkilökuntamme antaa mielellään lääkkeiden käyttöön liittyvää opastusta parhaan hoitotuloksen saavuttamiseksi ja auttaa sopivan itsehoitolääkkeen valinnassa. Palveluvalinnastamme löydät myös hyvän valikoiman eläinten hoitoon ja hyvinvointiin tarkoitettuja tuotteita.

Reseptien toimitus

Apteekissamme on neljä suoratoimituspistettä, jotka mahdollistavat häiriöttömän asioinnin. Voit rauhassa keskustella lääkkeistä, hoidon toteutumisesta sekä lääkevaihtoon ja lääkkeiden hintoihin liittyvistä asioista. Jokaisessa suoratoimituspisteessä on myös kassa, joten erillistä kassalle jonotusta ei tarvita. Suoratoimituspisteeseen voi maksaa myös palveluvalinnan tuotteet.

Laaja kosmetiikka valikoima

Avarat tilamme mahdollistavat suuren tuotevalikoiman esilläpidon. Koulutettu henkilökuntamme auttaa mielellään ihonhoitoon liittyvissä kysymyksissä ja sopivan tuotteen valinnassa.

Reseptien uusinta

Ilmoitamme uusittavat reseptit terveyskeskukseen päivittäin noin klo 10 ja lääkärit soittavat uusinnat apteekkiin / tekevät sähköisiä reseptejä  pääsääntöisesti kolmena päivänä viikossa (ma, ke, pe) iltapäivällä noin klo 16. Sähköisten reseptien uusinnassa on hyvä varautua pisimmillään jopa 8 päivän uusintaviiveeseen. Uusimme reseptejä myös yksityislääkäreiltä. Uusinnasta perimme 2 e / uusintakerta (kanta-asiakkaille maksuton), lisäksi lääkäri voi periä uusinnasta palkkion.

Maksukortit ja tiliasiakkuus

Apteekissamme käyvät maksuvälineeksi kaikki yleisimmät maksu- ja luottokortit. Myös tiliasiakkuus (laskutus tai suoramaksu) on mahdollinen. Laskun voit saada myös verkkopankkiisi e-laskuna. Lisäksi yritysasiakkaiden verkkolaskutus on mahdollista. Eri laskutusvaihtoehdoista voit kysyä lisää apteekista.

Työpaikkakassat

Apteekillamme on suorakorvaussopimus useiden sairausvakuutuslain mukaisia korvauksia tai lisäetuuksia maksavien kassojen kanssa. Katso luettelo kassoista täältä.

Lääkejätteen vastaanotto

Älä hävitä lääkkeitä talousjätteen seassa! Otamme maksutta vastaan vanhentuneita ja käytöstä poistuneita lääkkeitä kotitalouksilta. Lääkejätteet voit toimittaa apteekkiin alkuperäispakkauksissa mieluiten niin, että jodia sisältävät valmisteet sekä elohopeakuumemittarit ovat erillään. Asiakkaille jo luovutettuja lääkkeitä voidaan lainsäädäntö- ja lääketurvallisuussyistä ottaa vastaan ainoastaan hävitettäväksi.

Laiva-apteekin tarkastus

Laiva-apteekin tarkastuksen suorittaa laillistettu proviisori. Laiva-apteekkitarkastuksen palveluhinnasto on saatavissa apteekkariltamme, mikäli kiinnostuit palvelusta, ota yhteyttä apteekkiimme, puhelin 02-856518.

Terveydeksi! -lehti

Meiltä voit noutaa 4 kertaa vuodessa ilmestyvän Terveydeksi! -lehden ilmaiseksi. Tervetuloa hakemaan omasi!