Apteekkikosmetiikkasarjamme

VichyVichy

L’Oréal ja Vichy panostavat erityisesti tutkimustyöhön ja tuotekehittelyyn. Jokainen tuote sisältää aktiivisten raaka-aineiden lisäksi Thermal Spa -lähdevettä, jonka ansiosta tuotteet ovat hyvin siedettyjä, herkälle iholle sopivia ja hypoallergeenisia. Turvallisuus ja tehokkuus perustuvat L’Oréal -laboratorioiden iho- ja molekyylitutkimuksiin. Tuotteita testataan mm. L’Oréalin kehittelemällä ja patentoimalla keinoiholla, joka on rakenteeltaan hyvin lähellä elävää ihoa.

Kaikki on mahdollista. Jokainen voi saavuttaa ihanneihonsa – riippumatta ihotyypistä, iästä ja elämäntavoista.

Valmistajan kotisivuille »

La_roche_posay

La Roche-Posay

Herkän ihon asiantuntija – yli 25 000 ihotautilääkärin suosittelema. La Roche-Posay’n kolme pääperiaatetta ovat turvallisuus, tehokkuus ja yksinkertaisuus: aktiiviaineosat rajoitetaan mahdollisimman yksinkertaisiin, mutta tehokkaisiin yhdistelmiin. Tuotteiden koostumuksista karsitaan pois kaikki ylimääräinen, joka voisi häiritä herkän ihon tasapainoa.

Valmistajan kotisivuille »

AveneAvène

Hoitava Avène-ihonhoitosarja on kehitetty erityisesti herkän ihon tarpeisiin. Valmistaja on ranskalainen Pierre Fabre, joka on tunnettu myös luotettavana lääkealan yrityksenä. Kaikki Avène-tuotteet perustuvat ihoa rauhoittavaan Avène-terveyslähdeveteen. Sen ihoa rauhoittava vaikutus on tunnettu jo 1700-luvulta lähtien ja tänä päivänä Avène-veden vaikutuksesta on julkaistu jo noin 50 kliinistä tutkimusta. Tuotteissa allergiaa aiheuttavien raaka-aineiden määrä ja käyttö on minimoitu ja kaikki valmisteet ovat testattu kliinisin kokein ihotautilääkärien valvonnassa.

Valmistajan kotisivuille »

AcoACO

Ruotsalainen ihonhoitosarja ACO sisältää monipuolisen valikoiman tuotteita kauneudenhoitoon, iho-ongelmiin sekä henkilökohtaiseen hygieniaan. ACO:n valikoima sisältää sekä lääkevalmisteita että ihonhoitotuotteita. Omat erityistuotteet löytyvät esimerkiksi aknen, kasvojen ja vartalon hoitoon. Lisäksi ACO:lla on omat tuotteet intiimihygieniaan ja puhtauteen.

Valmistajan kotisivuille »

CeraVe 

CeraVe-tuotesarja tunnetaan koostumuksistaan, jotka sisältävät kolmen tärkeän keramidin yhdistelmän (1, 3 ja 6-II). Keramidit ovat osa ihon luonnollista rakennetta.  Ihotautilääkäreiden kanssa kehitetty kohtuuhintainen, kosteuttava sekä ihon suojamuuria vahvistava ja ihon pintakerroksen uudistumista tukeva tuotesarja.

Valmistajan kotisivuille »

Favora

Kotimainen, uudistunut Favora-sarja on kehitetty kaikille herkkäihoisille, jotka arvostavat arjessaan mutkatonta ja toimivaa ihonhoitoa. Favora tekee, mitä lupaa: puhdistaa, hoitaa ja kosteuttaa. Hellävaraisesti ja virkistävän helposti! Sarjan tuotteista seitsemän on saanut oikeuden käyttää Allergia- ja Astmaliiton arvostettua Allergiatunnusta. Favoran Allergiatunnuksella merkityt tuotteet sopivat useimmille herkkäihoisille, allergisille, astmaatikoille ja tuoksuyliherkille.

Valmistajan kotisivuille »

Depend O2 -kynsilakat

Depend O2 -kynsilakkojen patentoitu koostumus antaa kynnen hengittää jopa 30% tavallisia kynsilakkoja enemmän, jolloin kynsi kasvaa terveempänä ja kestävämpänä. Lakkojen laajasta valikoimasta löytyy runsaasti sävyvaihtoja, joten käteviin pikkupulloihin pakatut lakat täydentävät jokaisen asukokonaisuuden ja meikin! Sarjaan kuuluu myös hellävaraisempi päällys- ja aluslakka.

Lakat eivät sisällä dibutyyliftalaattia, tolueenia, formaldehydiä, kamferia tai formaldehydiresiiniä.

Baba de Caracol

BABA DE CARACOL -sarjan tuotteet sisältävät etanaseerumia. Ne soveltuvat kaikille ihotyypeille. Etanaseerumi on täysin luonnollinen ja erittäin tehokas ihon uudistaja sen sisältämien soluntuotantoa aktivoivien ja ravitsevien aineosien ansiosta.

Nämä ominaisuudet tekevät siitä ihanteellisen etenkin erilaisten ihovaurioiden ja -ongelmien korjaamisessa ja häivyttämisessä, sekä terveen ja kauniin ihon ylläpitämisessä.

Maahantuojan kotisivuille

 

SebamedSebamed

Ihon toiminnan ja tasapainon lähtökohtana on sen luontainen, lievästi hapan suojakerros, jonka pH on 5,5. Sebamed on ensimmäinen ja alkuperäinen ihonhoitosarja, jonka pH on sama kuin terveen ihon. Näin Sebamed hoitaa ihoa säilyttäen sen oman suojamekanismin. Sarja on kehitetty yhdessä ihotautilääkäreiden kanssa. Se sisältää kuivumista estäviä öljyjä ja luonnollisia, kosteutta sitovia aineita, jotka kaikki ovat tutkittuja ja ehdottoman puhtaita.

Valmistajan kotisivuille »