Ajankohtaista apteekissa

Ota kanta-asiakaspalvelumme käyttöösi ja voita iPad!

Julkaistu: 21.9.2018

Ota kanta-asiakaspalvelumme käyttöösi ja voita iPad! Palvelun avulla saat juuri sinulle valikoituja tarjouksia sekä kutsuja tapahtumiin.

Palvelu toimii iPhone- ja Android-laitteissa. Lataa sovellus iPhonelle tai iPadille Apple App Storesta tai Android-laitteelle Play Storesta nimellä MinunApteekkini.

Sallimalla sähköpostimarkkinoinnin tai kirjautumalla sovelluksella Laitilan Ykkösapteekkiin osallistut automaattisesti Apple iPad -taulutietokoneen arvontaan. Kilpailu alkaa 1.9.2018 ja on voimassa 30.11.2018 asti. Voittajalle ilmoitetaan henkilökohtaisesti. Arvonnan järjestää Laitilan Ykkösapteekki ja palkinto on noudettavissa apteekista.

 

Terveydeksi!-lehden uusi numero on ilmestynyt 3.9.

Julkaistu: 5.9.2018

Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehden Terveydeksi! uusin numero on ilmestynyt 3.9.2018. Terveydeksi!-lehti tarjoaa luotettavaa tietoa terveydestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista. Lehden voit noutaa maksutta apteekistamme tai lukea lehden näköisversiota verkossa.

Uusimman numeron aiheita ovat mm. lasten korvatulehdukset, Crohnin tauti sekä kuivien silmien hoito.

Asiakaslehtemme ApteekkiNyt uusi numero on ilmestynyt

Julkaistu: 1.8.2018

Apteekkimme asiakaslehden, ApteekkiNyt, uusi numero on ilmestynyt ja se jaetaan kaikkiin talouksiin Laitilan postinumeroalueilla 2.8.2018. Mikäli et saa omaa lehteäsi postissa, voit myös noutaa sen apteekistamme.

Lehden uusin numero sisältää jälleen paljon ajankohtaista asiaa terveyden ja hyvinvoinnin ylläpitoon liittyen. Lehdestä löydät myös elo- ja syyskuun tarjoustuotteemme sekä ristikon.

Mukavia lukuhetkiä lehtemme uuden numeron parissa!

 

Valsartaania sisältäviä verenpainelääkkeitä jakelukieltoon

Julkaistu: 5.7.2018

Joukko valsartaania sisältäviä verenpainelääkkeitä on vedetty markkinoilta ja myös jakelukiellossa olevia valmisteita käyttäviä asiakkaita kehotetaan vaihtamaan lääkkeensä apteekissa. Syynä on se, että kiinalaisen lääkeainevalmistajan (Zhejiang Huahai Pharmaceutical Co.) valmistamasta valsartaanista on löydetty epäpuhtauksia. Mikäli käytät alla olevalta listaukselta löytyviä valmisteita, palauta kotona jäljellä olevat lääkkeet apteekkiin ja saat veloituksetta uuden, myyntikelpoisen pakkauksen tilalle.

Suomessa jakelukiellossa ovat seuraavat valmisteet:

• Valsarstad (Stada Nordic)
• Valsartan Actavis (Actavis Group PTC ehf)
• Valsartan Orion (Orion Pharma)
• Valsartan ratiopharm (ratiopharm GmbH)
• Valsartan Sandoz (Sandoz A/S)
• Valsartan/hydroklorotiazid Actavis (Actavis Group PTC ehf)
• Valsartan/hydrochlorothiazide Orion (Orion Pharma)
• Valsartan/hydrochlorothiazide Ratiopharm (ratiopharm GmbH)
• Valsartan/hydrochlorothiazide Sandoz (Sandoz A/S)
• Valsarstad Comp (Stada Nordic)

Kun asiakas palauttaa myyntikiellossa olevan valmisteen apteekkiin, saa hän tilalle toisen valmistajan vastaavan, myyntikelpoisen pakkauksen. Myyntikelpoisia, markkinoilta löytyviä valsartaanivamisteita ovat Diovan, Diovan comp, Valsartan KRKA sekä Valsartan/hydrochlorothiazide KRKA.

Lisätietoa aiheesta löytyy Apteekkari-lehden artikkelista.

Heräsikö aiheeseen liittyen kysymyksiä? Autamme ja neuvomme asiassa mielellämme, voit joko soittaa tai tulla käymään apteekissamme.

Terveydeksi!-lehden uusin numero on ilmestynyt 28.5.

Julkaistu: 14.6.2018

Terveydeksi!-lehti on Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekkien asiakaslehti, joka tarjoaa luotettavaa tietoa terveydestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista. Lehden voit noutaa maksutta apteekistamme tai voit lukea lehden näköisversion verkossa.

Uusimman lehden aiheita ovat mm. pistosten, puremien sekä haavojen hoito, närästys ja Parkinsonin tauti.

 

Hoitokoti- ja kotihoitoasiakkaiden laskutustavat

Julkaistu: 11.8.2013

Uusille laskutusasiakkaillemme mahdollisia laskutusmuotoja ovat suoramaksu, jossa lasku veloitetaan asiakkaan tililtä automaattisesti ilmoitettuna eräpäivänä ja laskusta tulee erittely kotiin hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Suoramaksusopimus tehdään oman pankin konttorissa. Verkkopankkia käyttäville asiakkaille kätevä laskutusvaihtoehto on e-lasku, jossa paperipostia ei enää tule, vaan laskua voi tarkastella omassa verkkopankissa. E-laskun apteekilta voi tilata omasta verkkopankista tai oman pankin konttorista. Laskun tai suoraveloituserittelyn voi saada myös sähköpostiin. Tällöin asiakkaan tulee ilmoittaa käyttämänsä sähköpostiosoite apteekkiin. Sähköpostilaskun etu perinteiseen paperilaskuun verrattuna on se, että lasku saapuu perille paperilaskua nopeammin ja turhaa paperipostia ei tule. Mikäli näistä vaihtoehdoista mikään ei tunnu sopivalta, on perinteinen paperilasku mahdollinen vaihtoehto. Tällöin asiakkaan huolehdittavaksi jää laskun maksaminen oman pankin konttorissa, apteekin tiskillä tai verkkopankissa. Laskutusasiakkuus on tarkoitettu ensisijaisesti kotihoidon ja hoitokotien asiakkaille, erityistapauksissa myös muille asiakkaillemme.