Ajankohtaista apteekissa

Terveydeksi!-lehden uusi numero on ilmestynyt 26.2. – Hae omasi apteekista!

Julkaistu: 4.3.2018

Terveydeksi!-lehti tarjoaa luotettavaa tietoa terveydestä, sairauksien hoidosta ja ennaltaehkäisystä, lääkkeistä ja niiden oikeasta käytöstä sekä apteekkipalveluista. Uusimman numeron aiheita ovat mm. työn ja perheen yhdistäminen, lähestyvä allergiakausi sekä diabeteksen hoidon uudet tekniset apuvälineet. Lehti on jaossa Suomen Apteekkariliiton jäsenapteekeissa – nouda siis omasi meiltä tai tutustu lehden näköisversioon verkossa.

ApteekkiNyt-lehden uusi numero on ilmestynyt tänään

Julkaistu: 1.2.2018

Apteekkimme asiakaslehden ApteekkiNyt uusin numero on ilmestynyt 1.2.2018. Lehti jaetaan kaikkiin kotitalouksiin Laitilan postinumeroalueilla sekä kaikille Laitilan ulkopuolella asuville kanta-asiakkaille. Mikäli et ole saanut omaa lehteäsi kotiin kannettuna, voit myös noutaa sen apteekistamme. Lehti sisältää paljon tietoa terveydestä, sairauksista ja ihonhoidosta sekä ristikon ja kuukauden tarjoustuotteemme.

Hoitokoti- ja kotihoitoasiakkaiden laskutustavat

Julkaistu: 11.8.2013

Uusille laskutusasiakkaillemme mahdollisia laskutusmuotoja ovat suoramaksu, jossa lasku veloitetaan asiakkaan tililtä automaattisesti ilmoitettuna eräpäivänä ja laskusta tulee erittely kotiin hyvissä ajoin ennen eräpäivää. Suoramaksusopimus tehdään oman pankin konttorissa. Verkkopankkia käyttäville asiakkaille kätevä laskutusvaihtoehto on e-lasku, jossa paperipostia ei enää tule, vaan laskua voi tarkastella omassa verkkopankissa. E-laskun apteekilta voi tilata omasta verkkopankista tai oman pankin konttorista. Laskun tai suoraveloituserittelyn voi saada myös sähköpostiin. Tällöin asiakkaan tulee ilmoittaa käyttämänsä sähköpostiosoite apteekkiin. Sähköpostilaskun etu perinteiseen paperilaskuun verrattuna on se, että lasku saapuu perille paperilaskua nopeammin ja turhaa paperipostia ei tule. Mikäli näistä vaihtoehdoista mikään ei tunnu sopivalta, on perinteinen paperilasku mahdollinen vaihtoehto. Tällöin asiakkaan huolehdittavaksi jää laskun maksaminen oman pankin konttorissa, apteekin tiskillä tai verkkopankissa. Laskutusasiakkuus on tarkoitettu ensisijaisesti kotihoidon ja hoitokotien asiakkaille, erityistapauksissa myös muille asiakkaillemme.